Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kuka on SportTina?

Hyvinvointi-& Fysiovalmennus SportTina nimen takaa löytyy joutsenolainen yrittäjä ja äiti-ihminen Tiina Pinomäki. SportTina on vuonna 2018 perustettu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostava yritys.

”SportTinan päätoimialana on fysioterapia, mutta yritykseni palvelut laajenevat koko ajan koulutusten ja kysynnän myötä. Minulle tärkeää on asiakkaiden tyytyväisyys, yksilöllinen asiakaskohtaaminen  ja paras mahdollinen palvelu.”

Koulutukseltani olen Fysioterapeutti (AMK, 2018) ja Physiopilatesohjaaja (FIHF, 2019). Olen käynyt myös faskiakoulutuksen Anatomy Trains Structure & Function I-II osiot (2018) sekä Dry Needlingin, eli kuivaneulauksen koulutuksen osiot 1-2 (2019). Fysioterapeuttina, valmentajana ja yrittäjänä olen tarkka sekä vaadin myös itseltäni paljon. Asiakkailleni tarjoan parasta mahdollista palvelua, oli sitten kyse yksilöasiakkaasta tai ryhmästä. Annan itsestäni aina 100% , joka asiassa tosissaan, mutta ei liian vakavissaan.

Henkilökohtaisessa elämässäni olen kahden pojan äiti sekä energiaa täynnä oleva innokas mökkeilijä. Harrastuksiini kuuluvat kesäisen mökkeilyn lisäksi monipuolinen liikunta, kuten kuntosaliharjoittelu, kuntonyrkkeily, pilates ja lenkkeily. Tärkeänä pidän unen, ravinnon ja liikunnan sopusuhtaista yhtälöä, jotta keho ja mieli palautuvat hyvin arjen kiireessä. Tämä pyhä kolminaisuus kun toteutuu, niin jaksan olla paras mahdollinen itseni, niin kotona kuin töissä.”

– Tiina
Img 6499

Fysioterapeutti, Physiopilatesohjaaja

Tiina Pinomäki
050 381 1370
tiina.pinomaki [at] gmail.com

Keskuskatu 4
54100 Joutseno
(Avoinna ajanvarauksella)

Yhteydenottolomake    * Pakollinen

    Seuraa SportTinaa somessa!

    Facebook

    Instagram